Lista listelor

O cerere poate adăuga numele de fișiere sau subdirectoare la o casetă combo de a trimite mesajul CB_DIR . Parametrul wParam pentru procedura fereastra precizează atributele de fișiere pentru a adăuga și punctele de parametru lParam șirul de text, care definește caietul de sarcini Fișier.

Într-o casetă de dialog, o cerere, de asemenea, posibilitatea să utilizați DlgDirListComboBox. Dacă numele de fișier specificat include o unitate, cale, sau ambele, DlgDirListComboBox modifică unitatea curentă sau director și elimină discul și calea la șirul de nume de fișier. Pentru a afișa numele directorului, funcția actualizează controlul specificat statică, dacă este cazul. Se reinițializează conținutul casetei combo, apoi trimite mesajul CB_DIR caseta combo pentru a adăuga fișiere specificat.

Pentru a elimina numele fișierului selectat, numele directorului sau literă dintr-o casetă combo care a fost completat prin utilizarea DlgDirListComboBox, cererea poate utiliza funcția DlgDirSelectComboBoxEx.

DlgDirListComboBox și DlgDirSelectComboBoxEx funcții și mesajul CB_DIR sunt similare cu DlgDirList și DlgDirSelectEx funcții și mesajul LB_DIR utilizate cu casetele listă.

Index