ShowCaret

Funcția ShowCaret a face semn de omisiune nelegat vizibile pe ecran la semn de omisiune nelegat de poziția curentă. Când semn de omisiune nelegat devine vizibil, începe clipeste automat.

(BOOL ShowCaret HWND  hWnd / / ocupa de fereastra cu semn de omisiune);
 

Parametrii

hWnd
Identifică fereastra care deține semn de omisiune nelegat. Dacă acest parametru este NULL, ShowCaret caută activitatea curentă pentru fereastra care deține semn de omisiune nelegat.

Valorile întroarse

Dacă funcția reușește, valoarea returnată este nenul.

Dacă funcția nu reușește, valoarea returnată este zero. Pentru a obține extins informa?ii eroare, apel GetLastError.

Observații

ShowCaret afișează semnul numai dacă fereastra specificate detine semn de omisiune nelegat, semn de omisiune nelegat are o formă, și semn de omisiune nelegat nu a fost ascuns de două sau mai multe ori într-un rând. Dacă una sau mai multe dintre aceste condi?ii nu este îndeplinită, ShowCaret nu face nimic și întoarce FALSE.

Ascundere este cumulativă. Dacă aplicația apelează HideCaret cinci ori la rând, acesta trebuie, de asemenea, apel ShowCaret cinci ori înainte ca semn de omisiune nelegat reapare.

Sistemul oferă un semn de omisiune pe coada de așteptare. O fereastră trebuie crea un semn de omisiune numai atunci când are focalizarea tastaturii sau este activă. Fereastra ar trebui să distrugă semn de omisiune nelegat înainte de a pierde focalizarea tastaturii sau deveni inactiv.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Utilizarea user32.lib.

A se vedea, de asemenea

Carets prezentare generală, funcții semn de omisiune, CreateCaret, DestroyCaret, GetCaretPos, HideCaret, SetCaretPos

Index