Elemente ale unui stat de buton

Un buton de stat poate fi caracterizat prin focus stat, stat împinge, și selectare stat.

Se concentreze stat

Statul se concentreze se aplică o caseta de selectare, buton radio, push button sau proprietarul-trase buton. Un buton primește se concentreze tastatură atunci când utilizatorul selectează și pierde se concentreze atunci când utilizatorul selectează un alt control. Numai un control poate avea focalizarea tastaturii la un moment dat.

Atunci când un buton are focalizarea tastaturii, sistemul de obicei evidențiază textul, pictograma sau bitmap a unui buton de din jurul-l cu o linie punctată. În plus, o push button are o frontieră întuneric grele, atunci când are focalizarea. Sistemul modifică automat evidenția pentru un buton automată, dar aplicarea trebuie să modificați evidenția pentru un buton de non-automate de trimiterea de mesaje.

Împinge stat

Statul împinge se aplică un push button, caseta de selectare, buton radio sau trei-stat caseta de selectare, dar nu se aplică alte butoane. Statul împinge un buton poate fi fie împins sau nu împins. Când este împins un push button (sau orice buton cu stilul BS_PUSHLIKE), butonul este trasată ca un buton scufundat. Atunci când nu este împins, acesta este trasată ca un buton de ridicat. Când o caseta de selectare, buton radio sau trei-stat caseta de selectare se face clic, este gri fundal a butonului. Atunci când nu este împins, fundalul butonul nu este gri.

Selectare stat

Statul de selectare se aplică o caseta de selectare, buton radio, sau trei-stat caseta de selectare, dar nu se aplică alte butoane. Statul pot fi verificate, neînregistrate sau (pentru trei-stat verifica casetele) nedeterminată. O casetă de selectare este selectată atunci când conține un marcaj de selectare, ?i este debifată cînd it does nu. Un buton radio este verificată în momentul acesta conține un punct negru; și este debifată cînd it does nu. O casetă de selectare a trei-stat este verificată în momentul acesta conține un marcaj de selectare, este debifată, atunci când nu, și este nedeterminată, atunci când ea conține o casetă gri. Sistemul modifică automat starea selectare un buton automată, dar aplicarea trebuie să schimbați starea selectare a unui buton de non-automate.

Index