Despre butoanele

Există mai multe tipuri de butoane și una sau mai multe stiluri buton pentru a distinge între butoanele de acela?i tip. Utilizatorul face clic pe un buton utilizând mausul sau tastatura. Făcând clic pe un buton de obicei se modifică aspectul său și stat (controlate la unchecked, de exemplu). Sistemul, butonul ?i aplicarea coopereze schimba aspectul butonului și stat. Un buton pot trimite mesaje către fereastra sa mamă, și o fereastră părinte pot trimite mesaje către un buton. Unele butoane sunt pictate de sistem, unele de aplicare. Butoanele pot fi utilizate individual sau în grupuri și pot apărea cu sau fără aplicarea-definite text (o etichetă). Care apar?in clasei fereastra butonul.

Deși cererea poate utiliza butoanele din suprapus, pop-up, și windows copil, ele sunt proiectate pentru utilizarea în casetele de dialog, în cazul în care sistemul standardizează comportamentul lor. Dacă o aplicație utilizează butoanele din afara casetelor de dialog, aceasta crește riscul ca cererea poate să se comporte într-o manieră nestandard. Cererile de obicei fie utilizați butoanele din casetele de dialog sau utilizați fereastra subclassing pentru a crea butoane particularizate.

Pentru informații generale despre controalele, consultați controale. Pentru mai multe informații despre casete de dialog, consultați Casetele de Dialog.

Index