Caracteristici de accesibilitate încorporate

Caracteristicile de accesibilitate încorporate sunt extensii pentru sistemul de operare. Aceste caracteristici afectează comportamentul sistemului indiferent de care se execută aplicațiile.

Win32 acceptă următoarele caracteristici de accesibilitate încorporate:

Caracteristică Descriere
AccessTimeout Permite unui utilizator să specificați un interval de timp după care caracteristici de accesibilitate la nivel de sistem sunt dezactivate automat. Caracteristica AccessTimeout este destinat pentru computere care sunt partajate de mai mulți utilizatori cu diferite preferințe. Fiecare persoană poate utiliza taste sau panoul de Control pentru a activa caracteristicile preferat. După ce un utilizator frunze, caracteristicile activată el sau ea vor fi dezactivate automat de expirare. Caracteristicile de accesibilitate afectate de expirare sunt TasteFiltrare, MouseKeys, TasteAdezive, și TasteComutare și Contrast înalt. Structura ACCESSTIMEOUT definește parametrii pentru această caracteristică.
TasteFiltrare Permite un control de proprietă?i tastatură, cum ar fi valoarea de timp înainte de apăsarea unei taste este acceptată ca intrare și valoarea de timp înainte de apăsarea unei taste începe să se repete. Caracteristica TasteFiltrare oferă, de asemenea, feedback-ul de sunet atunci când se apasă o tastă ?i când este acceptat ca intrare. Structura TASTEFILTRARE definește parametrii pentru această caracteristică.
TasteMaus Permite utilizatorului să controlați indicatorul mausului folosire minitastatura numerică. Structura TASTEMAUS definește parametrii pentru această caracteristică.
TasteSeriale Permite utilizatorului să intrare utilizând un dispozitiv de intrare alternative, atașat la portul serial al computerului. Această caracteristică este proiectat pentru utilizatorii care nu sunt în măsură să utilizeze computerului standard tastatură și mouse-ul. Structura TASTESERIALE definește parametrii pentru această caracteristică.
SantinelăSunet Afișează un semnal vizual când un sunet este generată de o aplicație bazată pe Win32 sau o aplicație de MS-DOS rulează într-o fereastră. Structura SANTINELĂSUNET definește parametrii pentru această caracteristică, inclusiv adresa de funcție de apel invers SoundSentryProc.
TasteAdezive Permite utilizatorului să tastați combinații de taste, cum ar fi ctrl + alt + del, în ordine, mai degrabă decât în același timp. Structura TASTEADEZIVE definește parametrii pentru această caracteristică.
TasteComutare Oferă feedback-ul de sunet atunci când utilizatorul se transformă pe sau a dezactiva tasta caps lock, num lock sau scroll lock chei. Structura TASTECOMUTARE definește parametrii pentru această caracteristică.

SystemParametersInfo funcție oferă interfață de programare pentru caracteristicile de accesibilitate încorporate. Această funcție este utilă în panoul de Control aplicații sau alte programe care permit utilizatorului să particularizați mediului. Funcția SystemParametersInfo poate efectua următoarele activități

Pentru fiecare dintre caracteristicile predefinite, Win32 define?te o structură care aplicații utilizează cu SystemParametersInfo interogare sau setați parametrii de la feature.

Cererea poate utiliza SystemParametersInfo pentru a activa sau a dezactiva o caracteristică direct. Pentru anumite caracteristici, SystemParametersInfo poate permite o tastă sau o combinație de taste, astfel încât utilizatorul poate comuta starea de o caracteristică. Nu există nici o taste pentru caracteristicile TasteSeriale sau SantinelăSunet sau pentru parametrul AratăSunete. Următoarele caracteristici de accesibilitate au taste:

Caracteristică Descriere
TasteFiltrare Țineți apăsată tasta shift stânga pentru opt secunde pentru a comuta caracteristica TasteFiltrare on sau off. Mențineți apăsată tasta shift stânga pentru 12 secunde permite TasteFiltrare utilizând valorile cele mai conservatoare pentru FILTERKEYS.iBounceMSec. Mențineți apăsată tasta shift stânga pentru 16 secunde permite TasteFiltrare utilizând valorile cele mai conservatoare pentru FILTERKEYS.iWaitMSec.
TasteMaus Apăsați ALT stânga + SHIFT stânga + NUM LOCK.
TasteAdezive Apăsați tasta shift de 5 ori.
TasteComutare Mențineți apăsată tasta num lock timp de 5 secunde.
High Contrast parametru Apăsați ALT stânga + SHIFT stânga + PRINT SCREEN.

Index