Parametru AratăSunete

Parametrul AratăSunete indică dacă utilizatorul dorește cererile să prezinte toate informa?iile importante în formă vizuală.

Utilizatorul controlează setarea parametrului AratăSunete utilizând panoul de Control accesibilitate aplicarea sau altă aplicație pentru particularizarea mediului. Aceste aplicații utilizează steagurile SPI_GETSHOWSOUNDS și SPI_SETSHOWSOUNDS cu SystemParametersInfo funcție pentru a obține și setați parametrul AratăSunete.

Cererile pot utiliza pavilion SM_SHOWSOUNDS cu GetSystemMetrics funcție pentru a determina starea de parametrul AratăSunete. Acest lucru este necesar numai pentru aplicații care de obicei prezintă informații importante de sunet singur. Cererile trebuie să furnizeze AratăSunete acceptă dacă utilizează sunete în oricare dintre următoarele moduri

Forme de feedback vizual corespunzătoare poate face software-ul mult mai funcțională pentru utilizatorii care nu se bazează pe sunet singur. Este în întregime până la tine pentru a decide cum cel mai bun pentru a transmite acest aceleași informații în formă vizuală. De exemplu, pentru a atrage atenția utilizatorului adnotată nou poștă electronică, aplicarea ar putea flash sa fereastră sau chiar flash întregul ecran. În cazul în care cererea de obicei face sunet pentru a indica faptul că utilizatorul este încercarea de a efectua o opera?iune ilegală, acesta ar putea, de asemenea, afișa un mesaj adecvate pe linia sa stare sau să utilizați funcția MessageBox pentru a afișa un mesaj de eroare specific. Dacă cererea de obicei este proiectat pentru a juca mușcături de sunet care transporta sensul, cum ar fi digitizat vorbire, este, de asemenea, ar putea afișa o fereastră de legendă cu același text.

Utilizarea redundante alertelor sonore ?i vizuale a fost demonstrat de a crește gradul de utilizare a aplicațiilor software. Parametrul AratăSunete este o cerere pentru feedback vizual, dar utilizarea sa nu restrânge o cerere de a prezenta informații vizual. Utilizatorii ar trebui să poată cere feedback vizual indiferent de dacă, de asemenea, doresc feedback sonoră.

Index