HIGHCONTRAST

Structura HIGHCONTRAST conține informații despre caracteristica de accesibilitate Contrast înalt, care stabilește regimul de aspectul de interfața cu utilizatorul pentru vizibilitate maximă pentru un utilizator cu deficiențe de-vedere, și oferă consiliere cererile în conformitate cu acest sistem de aspect.

typedef struct tagHIGHCONTRAST {/ / hc UINT cbSize; 
    DWORD dwFlags; 
    LPTSTR lpszDefaultScheme; 
} HIGHCONTRAST, ÎN PREZENT * LPHIGHCONTRAST 

 

Membrii

cbSize
Specifică dimensiunea, în octeți, de această structură.
dwFlags
Specifică o combinație de următoarele valori:
Valoarea Sensul
HCF_AVAILABLE Caracteristica Contrast înalt este disponibil.
HCF_CONFIRMHOTKEY Un dialog de confirmare apare atunci când este activată caracteristica Contrast înalt utilizând cheia fierbinte.
HCF_HIGHCONTRASTON Caracteristica Contrast înalt este pe.
HCF_HOTKEYACTIVE Utilizatorul poate activa caracteristica Contrast înalt și dezactiva apăsând simultan alt stânga, shift stânga ?i print screen chei.
HCF_HOTKEYAVAILABLE Tastă asociate cu caracteristica Contrast înalt pot fi activate. O cerere poate prelua această valoare, dar nu poate seta o.
HCF_HOTKEYSOUND Un semnal de alarmă este jucat atunci când utilizatorul se transformă caracteristica Contrast înalt sau dezactivarea utilizând cheia fierbinte.
HCF_INDICATOR Un indicator vizual este afișat când caracteristica Contrast înalt este activat. Această valoare nu este utilizat în prezent și este ignorat.

lpszDefaultScheme
Puncte un șir care conține numele schema implicită de culori.

Observații

O aplica?ie utilizează această structură când apelați funcția SystemParametersInfo cu valoarea SPI_GETHIGHCONTRAST sau SPI_SETHIGHCONTRAST. Atunci când se utilizează SPI_GETHIGHCONTRAST, cererea trebuie să precizeze membru cbSize din structura HIGHCONTRAST ; funcția SystemParametersInfo umple membrii răma?i. Cererea trebuie să specifice membrilor structura atunci când se utilizează valoarea SPI_SETHIGHCONTRAST.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.
Unicode:Definit ca structurile Unicode și ANSI.

A se vedea, de asemenea

Prezentare de accesibilitate, structuri de accesibilitate, SystemParametersInfo

Index