Venster Procedure subclassificering

Wanneer een toepassing een venster maakt, het systeem een blok van het geheugen toegewezen voor het opslaan van specifieke informatie voor het venster, inclusief het adres van de venster-procedure die berichten voor het venster verwerkt. Wanneer het systeem een boodschap naar de venster moet, het zoekt de venster-specifieke informatie voor het adres van de venster procedure en aan die procedure wordt doorgegeven.

Subclassificering is een techniek waarmee een toepassing te onderscheppen en proces berichten verzonden of gepost naar een bepaald venster voordat het venster heeft een kans om ze te verwerken. Door een venster subclassing, kan een toepassing vergroten, wijzigen of controleren van het gedrag van het venster. Een toepassing kan subklasse een venster die behoren tot een globale klasse systeem, zoals een edit-besturingselement of een keuzelijst met invoervak. Een toepassing kan bijvoorbeeld subklasse een edit-besturingselement om te voorkomen dat het besturingselement van het aanvaarden van bepaalde tekens. Echter, u kunt niet subklasse een venster of een klasse die tot een andere toepassing behoort. Alle subclassificering moet binnen hetzelfde proces worden uitgevoerd.

Een toepassing subklassen een venster door het adres van het oorspronkelijke venster procedure van het venster vervangen door het adres van een nieuwe venster procedure, genaamd de subklasse procedure. Daarna, ontvangt de subklasse procedure geen berichten verzonden of gepost naar het venster.

De subklasse procedure drie acties bij ontvangst van een bericht kan nemen: het kan de boodschap doorgeven aan de oorspronkelijke venster procedure, het bericht wijzigen en doorgeven aan de oorspronkelijke venster procedure, of het bericht verwerken en niet doorgeven aan de oorspronkelijke venster procedure. Als de subklasse procedure een bericht verwerkt, het kan doen voor, na, of beide voordat en nadat dit wordt doorgegeven aan het oorspronkelijke venster procedure.

Het systeem biedt twee soorten subclassificering: aanleg en globale. In aanleg subclassificeringvervangt een toepassing het venster procedure adres van een enkel exemplaar van een venster. Een toepassing moet exemplaar subclassing voor subklasse een bestaand venster gebruiken. In global subclassificering, een toepassing vervangt door het adres van de venster-procedure in de WNDCLASS structuur van een klasse venster. Alle latere windows gemaakt met de klasse hebben het adres van de subklasse procedure, maar heeft geen invloed op bestaande windows van de klasse.

Index