Aanleg subclassificering

De subklassen van een toepassing een exemplaar van een venster door de functie SetWindowLong gebruiken. De toepassing geeft de GWL_WNDPROC vlag, de ingang voor het venster tot subklasse, en het adres van de subklasse procedure SetWindowLong. De subklasse procedure kan zich bevinden in het uitvoerbare bestand van de toepassing of een dynamic-link library (DLL).

SetWindowLong geeft het adres van het oorspronkelijke venster procedure van het venster. De toepassing moet opslaan het adres, gebruikt het in volgende aanroepen naar de CallWindowProc functie, onderschepte berichten doorgeven aan de oorspronkelijke venster procedure. De toepassing moet ook het oorspronkelijke venster procedure adres aan de subklasse verwijderen uit het venster. De subklasse verwijderen, roept de toepassing de SetWindowLong opnieuw, het adres van de oorspronkelijke procedure van het venster met de vlag GWL_WNDPROC en de greep doorgeven aan het venster.

Het systeem is eigenaar van het systeem global klassen, en aspecten van de besturingselementen van de ene versie van het systeem naar de volgende kunnen veranderen. Als de toepassing subklasse een venster dat tot een globale klasse systeem moet behoort, de ontwikkelaar moet mogelijk de toepassing bijwerken wanneer een nieuwe versie van het systeem wordt vrijgegeven.

Omdat exemplaar subclassificering treedt op nadat een venster is gemaakt, toevoegen niet u eventuele extra bytes aan het venster. Toepassingen moet dat subklasse een venster van het venster eigenschappenlijst gebruiken om gegevens die nodig zijn voor een exemplaar van de subklasse venster opslaat. Voor meer informatie, Zie Eigenschappen van venster.

Wanneer een toepassing subklassen een subklasse venster, moet het de subklassen verwijderen in de omgekeerde volgorde dat ze werden uitgevoerd. Als de afhaalbon wordt niet omgekeerd, treedt een onherstelbare systeemfout.

Index