Vinden en laden van middelen

Voordat u een resource, moet een toepassing laden in het geheugen. De functies FindResource en FindResourceEx een resource zoeken in een module en een greep terug naar de binaire resourcegegevens. FindResource zoekt een resource door het type en de naam. FindResourceEx zoekt de resource door type, naam en taal. Informatie over FindResource in dit onderwerp geldt ook voor FindResourceEx.

De LoadResource functie gebruikt de resource handle geretourneerd door FindResource aan de bron in het geheugen laden. Nadat een aanvraag is geladen een resource met behulp van LoadResource, het systeem automatisch uit het geheugen verwijderd en wordt de resource opnieuw geladen zoals geheugen en de uitvoering van toepassingen vereisen. Dus, een toepassing moet niet expliciet verwijderen een resource die niet langer nodig.

Een toepassing kan gebruiken FindResource en LoadResource te vinden en laden van elk type resource, maar deze functies moeten alleen worden gebruikt als de toepassing moet toegang hebben tot de binaire resourcegegevens voor latere functieaanroepen. Een bron gebruikt onmiddellijk, een toepassing moet gebruiken een van de volgende resource-specifieke functies te vinden en bronnen in ťťn aanroep laden.

Functie Actie
FormatMessage Ladingen en een bericht-lijstingang formaten.
LoadAccelerators Ladingen een versneller tabel.
LoadBitmap Een bitmapbron ladingen.
LoadCursor Ladingen een cursor resource.
LoadIcon Ladingen een pictogram resource.
LoadImage Ladingen een pictogram, cursor, bitmap of enhanced metafile resource.
LoadMenu Ladingen een menu resource.
LoadString Een tekenreeks-lijstingang ladingen.

Voordat het eindigt, moet een toepassing het geheugen bezet door versneller tabellen, bitmaps, cursors, pictogrammen en menu's met behulp van een van de functies in de volgende tabel vrijgeven.

Resource Release-functie
Accelerator tabel DestroyAcceleratorTable
Bitmap ObjectVerwijderen (DeleteObject)
Cursor DestroyCursor
Pictogram DestroyIcon
Menu DestroyMenu

Wanneer de toepassing wordt beŽindigd, releases het systeem automatisch het geheugen bezet door de andere typen bronnen.

Index