WM_MDISETMENU

Een toepassing verzendt het bericht WM_MDISETMENU naar een meerdere interface (MDI) client documentvenster ter vervanging van het volledige menu van een MDI-framevenster, ter vervanging van het menu venster van het framevenster, of beide.

WM_MDISETMENU wParam = (WPARAM) (HMENU) hmenuFrame;  / / ingang naar frame menu lParam = (LPARAM) (HMENU) hmenuWindow; / / ingang naar menu venster 
 

Parameters

hmenuFrame
Waarde van wParam. Ingang naar het nieuwe frame venstermenu. Als deze parameter NULL is, is het frame venstermenu niet veranderd.
hmenuWindow
Waarde van lParam. Ingang naar het nieuwe venster menu. Als deze parameter NULL is, is het venster -menu niet veranderd.

Retourwaarden

Als het bericht is gelukt, is de geretourneerde waarde de ingang naar het oude frame venstermenu.

Als het bericht is mislukt, is de retourwaarde nul.

Opmerkingen

Na het verzenden van dit bericht, een toepassing moet de DrawMenuBar functie aanroepen om te werken de menubalk.

Als dit bericht het venster -menu vervangt, zijn de MDI kind venster menu items verwijderd uit het vorige venster menu en toegevoegd aan het nieuwe venster menu.

Als een onderliggend MDI-venster is gemaximaliseerd en dit bericht de MDI-menuvenster frame vervangt, zijn het venster menupictogram en herstellen pictogram uit het vorige frame venster menu verwijderd en toegevoegd aan het nieuwe frame venster menu.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Meerdere Document Interface overzicht, meerdere Document Interface berichten, DrawMenuBar, WM_MDIREFRESHMENU

Index