Het eigenschappenvenster afdrukken aanpassen

[Dit is voorlopige documentatie en onderhevig aan veranderingen.]

U kunt het eigenschappenvenster Print op de volgende manieren aanpassen:

U kunt het bovenste gedeelte van de pagina Algemeen niet wijzigen. U kunt eigenschappenpagina's geboden door het printerstuurprogramma niet wijzigen.

 †††Om een aangepaste sjabloon voor de pagina Algemeen
  1. Een aangepaste sjabloon maken voor het onderste gedeelte van de pagina Algemeen door de PRINTDLGEXORD sjabloon opgegeven in de PRNSETUP te wijzigen.DLG bestand. De aangepaste sjabloon moet dezelfde grootte als de standaardsjabloon. Het besturingselement-id's gebruikt in de standaard afdrukken dialoogvenster sjabloon zijn gedefinieerd in de DLGS.H bestand.
  2. De PRINTDLGEX structuur gebruiken om de sjabloon als volgt:
  3. Als u een aangepaste sjabloon gebruikt voor extra besturingselementen definiŽren, moet u een callback-object voor het verwerken van input voor uw besturingselementen opgeven. Het object terugbellen implementeert een IPrintDialogCallback::HandleMessage methode die berichten die worden verzonden in het aangepaste dialoogvenster ontvangt.
 †††Te verstrekken aanvullende eigenschappenpagina 's
  1. Gebruik de CreatePropertySheetPage -functie voor het maken van de extra pagina's.
  2. Het lid lphPropertyPages van de PRINTDLGEX structuur kunt opgeven die een matrix van ingangen naar de extra pagina 's.

    Het dialoogvenster vak procedures opgegeven toen u elke pagina proces berichten gemaakt verzonden naar de pagina 's.

  3. Je zou willen bieden een callback-object dat implementeert de IObjectWithSite interface. De functie PrintDlgEx gebruikt deze interface moet worden doorgegeven aan de toepassing een verwijzing naar een IPrintDialogServices interface. Het dialoogvenster vak procedures voor de eigenschappenpagina kunnen deze interface gebruiken voor het ophalen van informatie over de geselecteerde printer.

Index