Openen en opslaan als dialoogvenster vak aanpassing

U kunt een dialoogvenster openen of Opslaan als aanpassen door middel van een haak procedure, een aangepaste sjabloon, of beide. Echter, de Verkenner-stijl en oude-stijl versies van de dialoogvensters verschillen in hun gebruik van aangepaste sjablonen en haak procedures.

Zie Verkenner-stijl haak Procedures, Verkenner-stijl aangepaste sjablonenen Verkenner-stijl besturingselement-id'svoor informatie over het aanpassen van een dialoogvenster Verkenner-stijl. Zie voor informatie over het aanpassen van een oude-stijl dialoogvenster, Oude-stijl dialoogvensters aanpassen.

De volgende tabel bevat een overzicht van de verschillen tussen de twee stijlen.

Aanpassing Beschrijving
Verkenner-stijl
Haak procedure
De haak procedure ontvangt meldingen verzonden vanuit het dialoogvenster gemeenschappelijke en berichten voor extra besturingselementen die u hebt gedefinieerd door een kind dialoogvenster sjabloon op te geven. De haak procedure ontvangt geen berichten voor de standaard besturingselementen van het dialoogvenster standaard.
Verkenner-stijl
Aangepaste sjabloon
Het systeem gebruikt de aangepaste sjabloon als een kind dialoogvenster wilt maken. De sjabloon extra besturingselementen kunt definiŽren en de locatie van het cluster van standaardbesturingselementen kunt opgeven. De aangepaste sjabloon vervangt niet de standaardsjabloon.
Oude-stijl
Haak procedure
De haak procedure ontvangt alle berichten die worden verzonden naar het dialoogvenster, met inbegrip van berichten voor de standaard besturingselementen en eventuele aangepaste besturingselementen. De haak procedure ontvangt ook geregistreerde berichten worden verzonden van de common dialog box.
Oude-stijl
Aangepaste sjabloon
De aangepaste sjabloon vervangt de standaardsjabloon. De aangepaste sjabloon maken door het wijzigen van de standaardsjabloon opgegeven in de FILEOPEN.DLG bestand.

De standaardtitel voor zowel Verkenner-stijl en oude-stijl dialoogvensters is "Open" of "Opslaan als". De titel te veranderen, de nieuwe titel in het lid lpstrTitle van de NAAMOPENBESTAND structuur opgeven.