Oude-stijl dialoogvensters aanpassen

U kunt een oude-stijl dialoogvenster openen of Opslaan als aanpassen door het verstrekken van een OFNHookProcOldStyle haak procedure die ontvangt berichten of berichten die bestemd zijn voor de standaard dialoogvenster vak procedure. U kunt ook een aangepaste sjabloon te gebruiken in plaats van de standaardsjabloon opgeven. De haak procedures en sjablonen gebruikt met de oude-stijl dialoogvensters zijn vergelijkbaar met die welke worden gebruikt met de andere algemene dialoogvensters. Zie voor meer informatie, Haak Procedures voor algemene dialoogvensters en Aangepaste sjablonen.

Opdat een procedure haak voor een oude-stijl Open of het dialoogvenster Opslaan als , de NAAMOPENBESTAND -structuur te gebruiken wanneer u het dialoogvenster maakt. In de vlaggen lid de OFN_ENABLEHOOK vlag instellen en opgeven van het adres van een OFNHookProcOldStyle haak procedure in de lpfnHook -lid. Het dialoogvenster vak procedure signaal een WM_INITDIALOG aan de haak-procedure met de lParam parameter ingesteld op het adres van de NAAMOPENBESTAND structuur gebruikt voor het initialiseren van het dialoogvenster.

De NAAMOPENBESTAND structuur kunt u een aangepaste sjabloon voor het dialoogvenster openen of Opslaan als om te gebruiken in plaats van de standaardsjabloon opgeven. Als uw aangepaste sjabloon een resource in een toepassing of dynamic-link library is, in de vlaggen lid de OFN_ENABLETEMPLATE vlag instellen en de hInstance en lpTemplateName leden van de structuur gebruiken om de naam van de module en resource te identificeren. Als uw aangepaste sjabloon al in het geheugen is, stel de vlag OFN_ENABLETEMPLATEHANDLE en de hInstance lid om te identificeren van het geheugen-object dat de sjabloon bevat. De aangepaste sjabloon maken door het wijzigen van de standaardsjabloon opgegeven in de FILEOPEN.DLG bestand. Het besturingselement-id's gebruikt in de standaard zoeken en vervangen dialoogvenster Sjablonen zijn gedefinieerd in de DLGS.H bestand.

Standaard weergegeven de GetOpenFileName en GetSaveFileName functies de Verkenner-stijl dialoogvensters. Als u een oude-stijl dialoogvenster weergeven wilt, moet u een OFNHookProcOldStyle haak procedure bieden en controleer of de OFN_EXPLORER vlag niet is ingesteld in de vlaggen lid van de NAAMOPENBESTAND structuur.

Als u de vlag OFN_EXPLORER instellen, behandelt het systeem een haak procedure of aangepaste sjabloon als een Verkenner-stijl aanpassen. Zie voor informatie over het aanpassen van een Verkenner-stijl dialoogvenster Verkenner-stijl aangepaste sjablonen.

Index