EM_SETPASSWORDCHAR

O cerere trimite un mesaj EM_SETPASSWORDCHAR pentru a seta sau a elimina caracterul parola pentru un singur-linie Editare control atunci când utilizatorul tipuri de text. Când este setat un caracter parola, acest caracter este afișat în loc de fiecare caracter tipurile de utilizator.

EM_SETPASSWORDCHAR wParam = ch (WPARAM) (UINT);  / / caracter pentru a afișa lParam = 0;           / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero 

 

Parametrii

ch
Valoarea wParam. Specifică caractere pentru a fi afișate în loc de caractere tastate de utilizator. Dacă acest parametru este zero, caracterele tastate de utilizator sunt afișate.

Valorile întroarse

Acest mesaj nu întoarce o valoare.

Observații

Când mesajul EM_SETPASSWORDCHAR este primit de un control de editare, comanda Editare redesenează toate caracterele vizibile utilizând caracterul specificat de parametrul ch.

Dacă comanda editare este creată cu stilul ES_PASSWORD, caracterul parola implicit este setat la un asterisc luni(**). Acest stil este eliminat dacă este trimis un mesaj EM_SETPASSWORDCHAR cu parametrul ch stabilit la zero.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Editare controale prezentare, Editare mesaje de Control, EM_GETPASSWORDCHAR