Găsire și înlocuire casetele de Dialog

Caseta de dialog Găsire permite utilizatorului specificați un șir de căutare pentru, precum și opțiuni pentru a utiliza atunci când caută pentru text într-un document. Caseta de dialog Înlocuire permite utilizatorului specificați un șir de căutare și un șir de înlocuire, precum și opțiuni pentru controlul func?ionării.

Creați și afișa o casetă de dialog Căutare inițializarea unei structuri de FINDREPLACE ?i transmiterea structura funcția FindText . Creați și afișa o casetă de dialog Înlocuire inițializarea unei structuri de FINDREPLACE ?i transmiterea structura funcția ReplaceText.

Următoarea ilustrație arată o caseta de dialog Găsire.

Următoarea ilustrație arată o caseta de dialog Înlocuire.

Spre deosebire de alte casete de dialog comune, casetele de dialog Găsire și Înlocuire sunt fără mod. O casetă de dialog fără mod permite utilizatorului pentru a comuta între caseta de dialog și fereastra care a creat-o. Acest lucru este util pentru închirierea utilizatorul caută un șir de caractere, comutați în fereastra de cerere pentru a lucra la șirul și reveniți la caseta de dialog pentru a căuta un alt șir, fără să repete comanda necesare pentru a deschide caseta de dialog.

Dacă funcția FindText sau ReplaceText cu succes creează caseta de dialog, se întoarce mânerul casetei de dialog. Utilizați acest mâner pentru a muta și a comunica cu caseta de dialog. Dacă funcția nu poate crea caseta de dialog, se întoarce NULL. Aveți posibilitatea să determinați cauza eroare sunând la funcția CommDlgExtendedError pentru a prelua valoarea de eroare prelungit.