Vinduet ødeleggelse

Et program må Generelt, ødelegge alle Vinduer opprettes. Dette gjøres ved hjelp av funksjonen DestroyWindow . Når et vindu er ødelagt, skjuler systemet vinduet, hvis den er synlig, og deretter fjerner du alle interne data knyttet til vinduet. Dette undergraver vindusreferansen, som ikke lenger kan brukes av programmet.

Et program ødelegger mange av windows opprettes det snart når du har opprettet dem. For eksempel ødelegger et program vanligvis et dialogvindu boksen så snart programmet har tilstrekkelig inndata fra brukeren å fortsette sin oppgave. Et program ødelegger til slutt hovedvinduet i programmet (før du avslutter).

Før du kan ødelegge et vindu, et program skal lagre eller fjerne eventuelle data som er knyttet til vinduet, og det bør også slipper alle systemressursene som er øremerket for vinduet. Hvis programmet ikke utgir ressursene, ville systemet ledig ressurser ikke frigjort av programmet.

Ødelegge et vindu, påvirker ikke Vindusklassen som er opprettet fra vinduet. Nye vinduer kan fortsatt være opprettet ved hjelp av klassen og eventuelle eksisterende windows i den aktuelle klassen fortsette å fungere. Ødelegge et vindu også ødelegger vinduets etterkommer windows. Funksjonen DestroyWindow sender en WM_DESTROY melding først til vinduet, for deretter å dens underordnede vinduer og etterkommer windows. På denne måten, er alle etterkommer windows i vinduet blir ødelagt også ødelagt.

Et vindu med en Vindu-menyen når brukeren klikker Lukk, mottar du en WM_CLOSE -melding. Ved å behandle denne meldingen, kan et program ber brukeren om bekreftelse før ødelegge vinduet. Hvis brukeren bekrefter at vinduet skal ødelegges, kan programmet kalle funksjonen DestroyWindow å ødelegge vinduet.

Hvis vinduet blir ødelagt er det aktive vinduet, både aktivt og fokus stater er overført til et annet vindu. Vinduet blir det aktive vinduet er neste vindu, som bestemmes av tastekombinasjonen alt + esc. Det nye aktive vinduet deretter bestemmer hvilket vindu mottar fokus på tastaturet.

Index