Klassen bakgrunnen pensel

En klasse bakgrunnen pensel forbereder klientområdet for et vindu for påfølgende tegning av programmet. Systemet bruker penselen for å fylle klientområdet med en heldekkende farge eller et mønster, og dermed fjerne alle tidligere bilder fra dette stedet om de tilhører vinduet eller ikke. Systemet varsler et vindu at bakgrunnen skal males ved å sende meldingen WM_ERASEBKGND til vinduet. Hvis du vil ha mer informasjon, se børster.

Tilordne en bakgrunn pensel til en klasse, opprette en pensel ved hjelp av de aktuelle GDI-funksjonene og tilordne returnerte pensel håndtaket til hbrBackground medlem av WNDCLASSEX -struktur.

I stedet for å lage ein pensel, kan et program sette medlemmet hbrBackground til en av fargeverdiene standardsystem. En liste over fargeverdiene standardsystem, kan du se SetSysColors.

Hvis du vil bruke en standard systemfarge, må programmet øke bakgrunnsfarge verdien av en. COLOR_BACKGROUND + 1 er for eksempel bakgrunnsfargen for systemet. Du kan også bruke den GetSysColorBrush -funksjonen til å hente håndtaket av en pensel som tilsvarer en standard systemfarge, og angi deretter håndtaket i hbrBackground -medlem av WNDCLASSEX -struktur.

Systemet krever ikke at en vindusklasse har en klasse bakgrunnen pensel. Hvis denne parameteren settes til NULL, må vinduet male en egen bakgrunn når den mottar meldingen WM_ERASEBKGND.

Index