Systemdefinerte meldinger

Systemet sender eller posterer en systemdefinert meldingen når den kommuniserer med et program. Den bruker disse meldingene til å kontrollere driften av programmer og å gi informasjon for inn- og andre programmer kan behandle. Et program kan også brukes til å sende eller publisere systemdefinerte meldinger. Programmer bruker vanligvis disse meldingene til å styre driften av administrere vinduer som er opprettet ved hjelp av preregistered vindusklasser.

Hver systemmeldingen har en unik meldings-IDen og en tilsvarende symbolsk konstant (definert i SDK overskriften filer) om hensikten med meldingen. For eksempel, den WM_PAINT konstant ber om at et vindu male innholdet.

Symbolske konstanter angi kategorien som systemdefinerte meldinger tilhører. Prefiks for konstanten identifiserer typen vindu som kan tolke og behandle meldingen. Følgende er prefiksene og deres beslektede Meldingskategorier.

Prefikset Meldingskategorien
ABM Programmet skrivebordslinjen
BM Knappekontroll
CB Kombinasjonsbokskontroll
CDM Felles dialogboksen
DBT Enhet
DL Dra liste
DM Standard kontrollknapper
EM Redigeringskontroll
HDM Hodekontrollen
LB Listekontroll
LVM Visningskontroll i listen
PBM Fremdriftsindikator
PSM Egenskapsarket
SB Statusvinduet bar
SBM Rullefelt kontroll
STM Statisk kontroll
TB Verktøylinjen
TBM Fremdriftsindikatoren
TCM Kategorikontroll
TTM Tooltip-kontroll
TVM Trevisningen kontroll
UDM Opp / ned-kontroll
WM Generelt-vinduet

Generelt vindusmeldinger dekker et bredt spekter av informasjon og forespørsler, inkludert meldinger for mus og inndata fra tastaturet, -menyen og dialogboksen søkeboksens skriving, vinduet oppretting og administrasjon og dynamisk datautveksling (DDE).

Index