WM_INPUTLANGCHANGEREQUEST

Het WM_INPUTLANGCHANGEREQUEST bericht is gepost naar het venster met de focus als de gebruiker een nieuwe invoertaal, hetzij met de hotkey kiest (opgegeven in het Configuratiescherm van de toepassing toetsenbord) of van de indicator op de taakbalk. Een toepassing kan de wijziging accepteren door doorgegeven aan de functie DefWindowProc of de wijziging negeren (en te voorkomen dat het plaatsvindt) door onmiddellijk terug.

WM_INPUTLANGCHANGEREQUEST
fSysCharSet = (BOOL) wParam hkl = (HKL) lParam 
 

Parameters

wParam
De laagste bits van deze parameter is ingesteld als de greep op de toetsenbordindeling kan worden gebruikt met de tekenset van het systeem. De andere bits zijn voorbehouden.
hkl
Ingang naar het nieuwe toetsenbord lay-out.

Retourwaarden

Dit bericht is gepost, niet, naar de toepassing gestuurd, zodat de retourwaarde wordt genegeerd. De wijziging wilt accepteren, moet de toepassing de boodschap doorgeven aan DefWindowProc. Te verwerpen de wijziging, moet de toepassing retourneren nul zonder DefWindowProc.

Standaardactie

Wanneer de functie DefWindowProc de WM_INPUTLANGCHANGEREQUEST-bericht ontvangt, het activeert de nieuwe landinstellingen voor invoer en waarschuwt de toepassing van de wijziging door de WM_INPUTLANGCHANGE -bericht te sturen.

Opmerkingen

De taalindicator is alleen aanwezig op de taakbalk als u meer dan één toetsenbordindeling hebt geïnstalleerd en als u de indicator die gebruikmaakt van het Configuratiescherm van de toepassing toetsenbord hebt ingeschakeld.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 4.0 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in winuser.h.

Zie ook

Windows-overzicht, venster berichten, DefWindowProc, WM_INPUTLANGCHANGE

Index