BeginDeferWindowPos

De BeginDeferWindowPos functie wijst geheugen toe voor een meerdere-venster-positie structuur and returns the handle de structuur.

 HDWP BeginDeferWindowPos) int  nNumWindows / / aantal windows);
 

Parameters

nNumWindows
Hiermee geeft u het eerste nummer van windows waarvoor positie-informatie op te slaan. De DeferWindowPos functie verhoogt de grootte van de structuur, indien nodig.

Retourwaarden

Als de functie slaagt, geeft de geretourneerde waarde de meerdere-venster-positie structuur. Als er onvoldoende systeembronnen beschikbaar om de structuur toe te wijzen zijn, is de retourwaarde NULL. Te krijgen uitgebreide foutinformatie, Bel GetLastError.

Opmerkingen

De meerdere-venster-positie structuur is een interne structuur; een toepassing geen toegang tot het direct.

DeferWindowPos vult de meerdere-venster-positie structuur met informatie over de positie van het doel voor een of meer vensters worden verplaatst. De EndDeferWindowPos functie accepteert de greep deze structuur en de vensters verplaatst met behulp van de informatie die is opgeslagen in de structuur.

Als een van de Vensters in de meerdere-venster-positie structuur hebben de vlag SWP_HIDEWINDOW of SWP_SHOWWINDOW set, geen van de ramen zijn verplaatst.

Als het systeem moet vergroten de grootte van de meerdere-venster-positie structuur dan de aanvankelijke grootte opgegeven door de parameter nNumWindows maar onvoldoende geheugen om dit te doen, mislukt het systeem het hele venster positionering sequentie (BeginDeferWindowPos, DeferWindowPosen EndDeferWindowPos). Door op te geven de maximale grootte nodig, kan een toepassing detecteren en verwerken van mislukking vroeg in het proces.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in winuser.h.
Bibliotheek importeren:User32.lib gebruiken.

Zie ook

Windows, overzicht, functies van het venster, DeferWindowPos, EndDeferWindowPos, SetWindowPos

Index