Klasse achtergrond borstel

Een klasse achtergrond borstel bereidt het clientgebied van een venster voor samenstellingsweergaven door de toepassing. Het systeem gebruikt het penseel te vullen het clientgebied met een effen kleur of een patroon, en verwijdert daarbij alle vorige beelden vanaf die locatie of ze tot het venster of niet behoren. Het systeem waarschuwt een venster dat de achtergrond moet worden geschilderd door het WM_ERASEBKGND -bericht te sturen naar het venster. Voor meer informatie, Zie borstels.

Een achtergrond borstel toewijzen aan een klasse, een penseel maken met behulp van de desbetreffende GDI-functies en de geretourneerde borstel greep toewijzen aan het lid hbrBackground van de WNDCLASSEX structuur.

In plaats van het creŽren van een borstel, kan een toepassing de hbrBackground lid ingesteld op een van de standaard systeem kleurwaarden. Zie voor een lijst met de standaard systeem kleurwaarden, SetSysColors.

Om systeemkleur te gebruiken een standaard, moet de toepassing de achtergrondkleur waarde door een verhogen. Bijvoorbeeld, is COLOR_BACKGROUND + 1 de achtergrondkleur van het systeem. U kunt de GetSysColorBrush functioneren voor het ophalen van het handvat van een borstel die overeenkomt met de systeemkleur van een standaard, en geef vervolgens het handvat in het lid hbrBackground van de WNDCLASSEX structuur.

Het systeem is niet vereist dat een venster klasse hebben een klasse achtergrond borstel. Als deze parameter is ingesteld op NULL, moet het venster zijn eigen achtergrond schilderen wanneer zij het bericht WM_ERASEBKGND ontvangt.

Index