Afdrukken

U kunt berichten verzenden naar een besturingselement rich edit te maken van de uitvoer voor een opgegeven apparaat, zoals een printer. U kunt ook de output apparaat waarvoor een rijke controle bewerken wordt de tekst opgemaakt.

Wilt opmaken deel van de inhoud van een besturingselement rich edit voor een specifiek apparaat, kunt u het EM_FORMATRANGE bericht. De structuur van de FORMATRANGE met dit bericht gebruikt bepaalt het bereik van de tekst wilt opmaken als de apparaatcontext voor het doelapparaat.

Na het opmaken van tekst voor een uitvoerapparaat, kunt u de uitvoer naar het apparaat sturen met behulp van het EM_DISPLAYBAND bericht. Door herhaaldelijk met behulp van de EM_FORMATRANGE en EM_DISPLAYBAND berichten, kunt een toepassing die deze methode de inhoud van een besturingselement rich edit drukt implementeren banding. (Banding is divisie van uitvoer in kleinere delen voor afdrukken doeleinden).

Het bericht EM_SETTARGETDEVICE kunt u het doelapparaat waarvoor een besturingselement rich edit zijn tekst formaten opgeven. Dit bericht is handig voor WYSIWYG (what you see is what you get) opmaak, waarin een toepassing posities tekst met lettertype-afmetingen van de standaardprinter in plaats van van het scherm.

Index