EM_SETCHARFORMAT

Het bericht EM_SETCHARFORMAT ingesteld tekenopmaak in een besturingselement rich edit.

EM_SETCHARFORMAT wParam = (WPARAM) (UINT) uFlags; 
lParam (LPARAM) = (CHARFORMAT ver *) lpFmt 
 

Parameters

uFlags
Tekenopmaak die wordt toegepast op het besturingselement. Als deze parameter nul is, is de standaard tekenopmaak ingesteld. Anders, kan het een van de volgende waarden worden:
Waarde Betekenis
SCF_ALL De opmaak wordt toegepast op alle tekst in het besturingselement.
SCF_SELECTION De opmaak wordt toegepast op de huidige selectie. Als de selectie leeg is, de tekenopmaak wordt toegepast op de invoegpositie, en de nieuwe tekenopmaak is in feite alleen totdat de invoegpositie wijzigingen.
SCF_WORD | SCF_SELECTION De opmaak wordt toegepast op het geselecteerde woord of de woorden. Als de selectie leeg is maar de invoegpositie zich binnen een woord, is de opmaak toegepast op het woord. De waarde van de SCF_WORD moet worden gebruikt in combinatie met de waarde SCF_SELECTION.

lpFmt
Aanwijzer naar een CHARFORMAT structuur geven de tekenopmaak te gebruiken. Alleen de opgegeven door de dwMask lid opmaakkenmerken worden gewijzigd.

RichEdit 2.0 en hoger: Deze parameter kan bestaan uit een aanwijzer naar een CHARFORMAT2 structuur, die een uitbreiding van de CHARFORMAT structuur is. Voordat u de EM_SETCHARFORMAT-bericht verzendt, instellen van de structuur cbSize lid om aan te geven van de versie van de structuur.

Retourwaarden

Deze eigenschap retourneert een andere waarde dan nul als succesvol of anders nul.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.51 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in richedit.h.

Zie ook

Rich Edit besturingselementen overzicht, Rich Edit berichten, CHARFORMAT, CHARFORMAT2

Index