POPUPMENUITEM

De POPUPMENUITEM structuur bevat informatie over de menu-items in een menu resource die een menu of een submenu openen. De structuur definitie gegeven is hier voor uitleg alleen; het is niet aanwezig in elk bestand standaardkoptekst.

struct POPUPMENUITEM {DWORD-type; 
    DWORD-staat; 
    DWORD-id; 
    WORD resInfo; 
    szOrOrd menuText; 
} 
 

Leden

type
Hiermee geeft u een set type vlaggen die u gebruiken kunt om te beschrijven van het menu-item. Enkele van de waarden van die dit lid kan hebben omvatten:
Waarde Betekenis
MF_END Het menu-item is de laatste in het menu; de vlag wordt intern gebruikt door het systeem.
MF_POPUP Het menu-item opent een menu of aan een submenu; de vlag wordt intern gebruikt door het systeem.

Als u MF_POPUP opgeeft, het geeft aan dat het menu-item is dat wordt geopend een menu of aan een submenu.

Naast de waarden MF_END en MF_POPUP kunnen dit lid ook een combinatie van het type waarden in de lijst met het lid dwType van de MENUITEMINFO structuur. De waarden zijn die met MFT_ beginnen. Deze vooraf gedefinieerde MFT_ * type waarden wilt gebruiken, neem de volgende verklaring in uw.RC bestand:

# include "WINUSER.H"

staat
Hiermee geeft u een set staat vlaggen die u gebruiken kunt om te beschrijven van het menu-item. Dit lid kan een combinatie van de waarden van de staat met het lid dwState van de MENUITEMINFO structuur vermeld worden. De statuswaarden zijn die met MFS_ beginnen. Deze vooraf gedefinieerde MFS_ * staat waarden wilt gebruiken, neem de volgende verklaring in uw.RC bestand:

# include "WINUSER.H"

id
Een numerieke expressie waarmee u het menu-item dat wordt doorgegeven in het bericht WM_COMMAND.
resInfo
Een set van bits vlaggen die welk soort menu-item aangeven. Dit lid kan een van de volgende waarden worden.
Waarde Betekenis
MFR_END Het menu-item is de laatste in dit submenu of menu resource; Deze vlag wordt intern gebruikt door het systeem.
MFR_POPUP Het menu-item opent een menu of aan een submenu; de vlag wordt intern gebruikt door het systeem.

menuText
Hiermee geeft u een op null eindigende Unicode-tekenreeks die de tekst van dit menu-item bevat. Er is geen vaste limiet op de grootte van deze tekenreeks.

Opmerkingen

Er is een POPUPMENUITEM structuur voor elk menu-item dat wordt geopend een menu of aan een submenu. Dit type van menu-item identificeren door het type lid op MF_POPUP en door de MFR_POPUP bit in het lid resInfo 0x0001. In dit geval, is de definitieve gegevens geschreven naar de bron van de RT_MENU voor het menu of submenu de menuhelpid structuur. menuhelpid bevat een numerieke expressie waarmee het menu tijdens de verwerking van WM_HELP.

Bovendien, zal elke POPUPMENUITEM structuur die de MFR_POPUP bit set in de resInfo lid heeft worden gevolgd door een menuhelpid structuur plus een extra aantal POPUPMENUITEM structuren, één voor elk menu-item in het submenu. De laatste POPUPMENUITEM structuur in het submenu zal hebben de MFR_END bit in de resInfo -lid. Te zoeken het einde van de resource, naar een overeenkomende MFR_END voor elke MFR_POPUP plus een extra MFR_END die overeenkomt met de ultraperifere set van menu-items.

Geven aan het vorige menu-item door het type lid te stellen op MF_END. Omdat u vervolgmenu's nest kunt, kunnen er meerdere niveaus van MF_END. In deze gevallen wordt zijn de menu-items sequentiële.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.

Zie ook

Bronnen overzicht, Resource structuren, MENUHEADER, menuhelpid, MENUITEMINFO, NORMALMENUITEM