Toetsenbord Input Model

Het systeem biedt ondersteuning voor een apparaat-onafhankelijke toetsenbord voor toepassingen door een toetsenbord apparaatstuurprogramma geschikt is voor de huidige toetsenbord te installeren. Het systeem biedt ondersteuning voor een taal-onafhankelijke toetsenbord met behulp van de taal-specifieke toetsenbordindeling geselecteerd door de gebruiker of de toepassing. Het toetsenbordstuurprogramma ontvangt scan codes van het toetsenbord, die worden verzonden naar de toetsenbord lay-out waar ze zijn vertaald in berichten en geboekt naar de juiste vensters in uw toepassing.

Toegewezen aan elke sleutel op een toetsenbord is een unieke waarde met de naam een code scannen, een apparaat-afhankelijke identifier voor de sleutel op het toetsenbord. Een toetsenbord genereert twee scan codes wanneer de gebruiker een sleutel typt een wanneer de gebruiker op de toets en een andere als de gebruiker de toets loslaat.

Het stuurprogramma voor het toetsenbord een scancode interpreteert en vertaalt (kaarten) om een virtuele-toonsoort wetboek, een apparaat-onafhankelijke waarde gedefinieerd door het systeem waarmee het doel van een sleutel. Na het vertalen van een scancode, de toetsenbordindeling een bericht gemaakt bevat de Scancode van de, de virtuele-sleutel code en andere informatie over de toetsaanslag, en plaatst het bericht in de wachtrij berichten systeem. Het systeem wordt het bericht verwijderd uit de berichtenwachtrij systeem en het posten naar de berichtenwachtrij van de juiste thread. Uiteindelijk, de thread's bericht lus verdwijnt het bericht en doorgegeven aan de procedure passende venster voor verwerking. De volgende figuur illustreert de toetsenbord invoer model.

Index