De zoeken of vervangen dialoogvenster aanpassen

Voor het aanpassen van het dialoogvenster zoeken of vervangen , kunt u een van de volgende methoden:

Wanneer u het dialoogvenster zoeken of vervangen maakt, kunt u vlaggen in het vlaggen lid van het FINDREPLACE structuur verbergen of uitschakelen van de zoek optie besturingselementen instellen. Bijvoorbeeld, kunt u de vlag FR_NOMATCHCASE Stel de vlag FR_HIDEMATCHCASE om het te verbergen of uitschakelen van het selectievakje Identieke hoofdletters instellen.

U kunt een aangepaste sjabloon opgeven voor een dialoogvenster zoeken of vervangen , bijvoorbeeld als u wilt extra besturingselementen die uniek voor uw toepassing zijn opnemen. De FindText en ReplaceText functies gebruiken de aangepaste sjabloon in plaats van de standaardsjabloon.

 †††Om een aangepaste sjabloon voor een dialoogvenster Zoeken of vervangen
  1. De aangepaste sjabloon maken door het wijzigen van de standaardsjabloon opgegeven in de FINDTEXT.DLG bestand. Het besturingselement-id's gebruikt in de standaard vinden of vervangen dialoogvenster sjabloon zijn gedefinieerd in de DLGS.H bestand.
  2. Het FINDREPLACE -structuur gebruiken om de sjabloon als volgt:

U kunt een FRHookProc haak procedure voorzien in een dialoogvenster zoeken of vervangen . De haak procedure kan verwerken berichten die worden verzonden naar het dialoogvenster. Als u een aangepaste sjabloon gebruikt voor extra besturingselementen definiŽren, moet u een haak procedure voor het verwerken van input voor uw besturingselementen opgeven.

 †††Om een haak procedure voor een dialoogvenster Zoeken of vervangen
  1. Stel de FR_ENABLEHOOK vlag in de vlaggen lid van het FINDREPLACE -structuur.
  2. Geef het adres van de haak-procedure in de lpfnHook lid.

Na het verwerken van de WM_INITDIALOG boodschap, signaal het dialoogvenster vak procedure een WM_INITDIALOG volgens de haak. De parameter lParam van dit bericht is een aanwijzer naar het FINDREPLACE structuur gebruikt voor het initialiseren van het dialoogvenster.

Als de haak procedure FALSE in reactie op het bericht van de WM_INITDIALOG retourneert, worden het dialoogvenster niet weergegeven, tenzij de haak-procedure weergegeven. Om dit te doen, eerst alle andere bewerkingen verf, en roept u vervolgens de ShowWindow en UpdateWindow functies. De volgende code wordt een voorbeeld gegeven

/ / We heb FALSE terug in reactie op WM_INITDIALOG. 
/ / Wij alle andere verf bewerkingen hebt uitgevoerd. 
/ / Nu we het dialoogvenster weergeven. 
ShowWindow (hDlg, SW_SHOWNORMAL); 
UpdateWindow(hDlg) 
 

Index