Het dialoogvenster lettertype aanpassen

U kunt een aangepaste sjabloon opgeven voor het dialoogvenster lettertype , bijvoorbeeld als u wilt extra besturingselementen die uniek voor uw toepassing zijn opnemen. De ChooseFont functie gebruikt de aangepaste sjabloon in plaats van de standaardsjabloon.

 †††Om een aangepaste sjabloon voor het dialoogvenster Lettertype
  1. De aangepaste sjabloon maken door de standaardsjabloon opgegeven in het lettertype te wijzigen.DLG bestand. Het besturingselement-id's gebruikt in de standaard lettertype dialoogvenster sjabloon zijn gedefinieerd in de DLGS.H bestand.
  2. De CHOOSEFONT structuur gebruiken om de sjabloon als volgt:

U kunt een CFHookProc haak procedure bieden voor het dialoogvenster lettertype . De haak procedure kan verwerken berichten die worden verzonden naar het dialoogvenster. Het kan ook berichten verzenden naar in het dialoogvenster. Als u een aangepaste sjabloon gebruikt voor extra besturingselementen definiŽren, moet u een haak procedure voor het verwerken van input voor uw besturingselementen opgeven.

 †††Om een haak procedure voor het dialoogvenster Lettertype
  1. Stel de CF_ENABLEHOOK vlag in de vlaggen lid van de CHOOSEFONT structuur.
  2. Geef het adres van de haak-procedure in de lpfnHook lid.

Na het verwerken van de WM_INITDIALOG boodschap, signaal het dialoogvenster vak procedure een WM_INITDIALOG volgens de haak. De parameter lParam van dit bericht is een aanwijzer naar de structuur van de CHOOSEFONT gebruikt voor het initialiseren van het dialoogvenster.

De haak procedure kan de WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT, WM_CHOOSEFONT_SETLOGFONTen WM_CHOOSEFONT_SETFLAGS -berichten verzenden naar het dialoogvenster ophalen en instellen van de huidige waarden en vlaggen in het dialoogvenster.

Index