Deținute în Windows

O fereastră pop-up sau suprapus poate fi deținute de o altă fereastră pop-up sau suprapus. Fiind deținut locuri mai multe constrângeri într-o fereastră.

Numai o fereastră pop-up sau suprapus poate fi o fereastră de proprietar; o fereastră de copil nu poate fi o fereastră de proprietar. O cerere creează o fereastră deținute prin specificarea proprietarului fereastra mâner ca parametrul hwndParent de CreateWindowEx atunci când se creează o fereastră cu stilul WS_OVERLAPPED sau WS_POPUP. Parametrul hwndParent trebuie să identifice o fereastră pop-up sau suprapus. Dacă hwndParent identifică o fereastră de copil, sistemul atribuie proprietatea fereastra părinte de nivel superior din fereastra copil. După crearea o fereastră de proprietate, o cerere nu poate transfera dreptul de proprietate a ferestrei la altă fereastră.

Casetele de dialog și casetele de mesaj sunt deținute windows implicit. Cererea specifică fereastra proprietarul când asteptare o funcție care creează o casetă de dialog sau mesaj.

Cererea poate utiliza funcția GetWindow cu GW_OWNER de pavilion pentru a prelua un ghidaj de la o fereastră proprietar.

Index