WM_INPUTLANGCHANGEREQUEST

Mesajul WM_INPUTLANGCHANGEREQUEST este postat la fereastra cu accent atunci când utilizatorul alege o limbă de intrare nouă, fie cu hotkey (specificată în aplica?ia panoul de control tastatură) sau la indicatorul din bara de sistem. Cererea poate accepta schimbarea prin trecerea mesajul la funcția DefWindowProc respinge modificarea (?i a preveni loc) prin returnarea imediat.

WM_INPUTLANGCHANGEREQUEST
fSysCharSet = hkl (BOOL) wParam = lParam (HKL) 

 

Parametrii

wParam
Pic mai mici de acest parametru este setat dacă ghidajul pentru a structura tastaturii poate fi folosit cu setul de caractere de sistem. Alte biți sunt rezervate.
hkl
Mâner pentru noul aspect tastatură.

Valorile întroarse

Acest mesaj este înregistrată, nu sunt trimise la cerere, astfel încât valoarea returnată este ignorată. Pentru a accepta modificarea, aplicarea ar trebui să treacă mesaj la DefWindowProc. Pentru a respinge modificarea, cererea trebuie să returnați zero fără apelarea DefWindowProc.

Ac?iune implicită

Atunci când funcția DefWindowProc prime?te mesajul WM_INPUTLANGCHANGEREQUEST, aceasta activează locale din nou de intrare și anunță aplicarea modificării prin trimiterea mesajului WM_INPUTLANGCHANGE.

Observații

Indicatorul de limbă este prezent pe bara de activități numai dacă ați instalat mai mult de o structură de tastatură și dacă ați activat indicatorul utilizând aplica?ia panoul de control tastatură.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 4.0 sau ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a Windows, fereastra de mesaje, DefWindowProc, WM_INPUTLANGCHANGE

Index