WM_WINDOWPOSCHANGING

WM_WINDOWPOSCHANGING mesajul este trimis la o fereastră ale căror dimensiuni, poziția, sau în ordinea z este de aproximativ a schimba ca urmare a un apel la funcția SetWindowPos sau o altă fereastră-management funcție.

WM_WINDOWPOSCHANGING lpwp = lParam (LPWINDOWPOS); / / puncte de la dimensiunea și poziția datelor 

 

Parametrii

lpwp
Valoarea lParam. Indicator spre o structură WINDOWPOS care conține informații despre noua dimensiune a ferestrei și poziția.

Valorile întroarse

Dacă o cerere procesele acest mesaj, acesta trebuie să returnați zero.

Ac?iune implicită

Pentru o fereastră cu stilul WS_OVERLAPPED sau WS_THICKFRAME, funcția de DefWindowProc a trimite mesajul WM_GETMINMAXINFO la fereastra. Acest lucru este făcut pentru a valida noi dimensiunea și poziția ferestrei și a pune în aplicare stiluri de client CS_BYTEALIGNCLIENT și CS_BYTEALIGNWINDOW. De a nu trece mesajul WM_WINDOWPOSCHANGING la funcția de DefWindowProc , o cerere posibilitatea de a ignora aceste valori implicite.

Observații

În timp ce este procesat acest mesaj, modificarea oricare din valorile din WINDOWPOS afectează fereastra noua dimensiune, poziția sau locul în ordinea Z. Cererea poate împiedica modificările în fereastra de setare sau golirea biți corespunzătoare din membre steaguri de WINDOWPOS.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a Windows, fereastra de mesaje, DefWindowProc, EndDeferWindowPos, SetWindowPos, WINDOWPOS, WM_GETMINMAXINFO, WM_MOVE, WM_SIZE, WM_WINDOWPOSCHANGED