GetClassInfo

Funcția GetClassInfo regăsește informații despre o clasă de Ferestre.

Funcția GetClassInfo a fost înlocuit de funcția GetClassInfoEx . Puteți utiliza în continuare GetClassInfo, cu toate acestea, în cazul în care nu aveți nevoie de informații despre clasa mic icon.

(BOOL GetClassInfo HINSTANCE  hInstance, / / ocupa de instanta applicationLPCTSTRlpClassName, / / adresa de clasa numele șirLPWNDCLASSlpWndClass / / adresa de structura de date de clasă);
 

Parametrii

hInstance
Mâner instanță cererii create de clasa. Pentru a prelua informații despre clasele definite de sistem (cum ar fi casetele butoane sau lista), setați acest parametru la NULL.
lpClassName
Indicatorul la un șir null-terminated con?inând numele clasei. Numele trebuie să fie de la o clasă preregistered sau o clasă înregistrate de un apel anterioare pentru funcția de RegisterClass . Alternativ, acest parametru poate fi un atom întreg. Dacă Deci, trebuie să fie un atom global created by un apel anterioare la GlobalAddAtom funcție. Atom, o valoare de 16 biți mai mică de 0xC000, trebuie să fie în cuvântul low-ordine lpClassName; cuvântul de înaltă-comandă trebuie să fie zero.
lpWndClass
Indicator spre o structură WNDCLASS care primește informații despre clasa.

Valorile întroarse

Dacă funcția găsește o potrivire clasă și cu succes copiază datele, valoarea returnată este nenul.

Dacă funcția nu reușește, valoarea returnată este zero. Pentru a obține extins informa?ii eroare, apel GetLastError.

Observații

Windows CE: În cazul în care lpClassName este un atom, trebuie să fie un atom întors de la RegisterClass.

A se vedea, de asemenea

Fereastra clase prezentare generală, funcții de clasă de Ferestre, GetClassInfoEx, GetClassLong, GetClassName, GlobalAddAtom, RegisterClass, WNDCLASS

Index