GetClassWord

Funcția GetClassWord regăsește valoarea de 16 biți (word) la decalajul specificate în memoria clasa extra pentru clasa fereastra de care aparține fereastra specificat.

Altele decât GCW_ATOM și GCW_HICONSM, suportul de valorile GCW_ de 16-bit Ferestre sunt depă?ite. Trebuie să utilizați funcția GetClassLong pentru a regăsi valorile clasa de o fereastră.

(WORD GetClassWord HWND  hWnd, / / ocupa de fereastraintnIndex / / offset de valoare pentru a prelua);
 

Parametrii

hWnd
Mâner pentru fereastra și, indirect, clasa de care aparține fereastra.
nIndex
Specifică offset zero-based octet din valoarea care urmează să fie regăsite. Valorile valide sunt în intervalul zero prin numărul de bytes de memorie de clasa, minus două; de exemplu, dacă ați specificat 10 sau mai mulți bytes de memorie de clasa extra, o valoare de opt ar fi un index la al cincilea întreg de 16 biți. Există o valoare validă suplimentare:
Valoarea Acțiune
GCW_ATOM Preia o valoare ATOM care identifică în mod unic clasa fereastra. Acest lucru este același atom care returnează funcția RegisterClass.
GCW_HICONSM Preia mâner pictograma mici care asociate cu fereastra.

Valorile întroarse

Dacă funcția reușește, valoarea returnată este valoarea solicitată de 16-bit.

Dacă funcția nu reușește, valoarea returnată este în caz contrar, este zero. Pentru a obține extins informa?ii eroare, apel GetLastError.

Observații

Clasa extra memoria de rezervă specificând o valoare nenul în membre cbClsExtra structurii WNDCLASS utilizate cu funcția RegisterClass.

A se vedea, de asemenea

Fereastra clase de prezentare, fereastra clasa funcții, GetClassLong, RegisterClass, SetClassWord, WNDCLASS

Index