WM_CTLCOLORSTATIC

Un control statice, sau un control de editare care este doar-în-citire sau cu handicap, trimite mesajul WM_CTLCOLORSTATIC fereastra sa mamă atunci când controlul este pe cale să se. Răspunzând la acest mesaj, fereastra părinte utilizați ghidajul de contextul dispozitivul specificat pentru a seta controlul static text și fundal culorile.

WM_CTLCOLORSTATIC hdcStatic = wParam (HDC);   / / mâner pentru a afișa contextul hwndStatic = lParam (HWND); / / ocupa de control statice 

 

Parametrii

hdcStatic
Valoarea wParam. Ocupa în cadrul dispozitiv pentru fereastra control statice.
hwndStatic
Valoarea lParam. Mâner pentru controlul statice.

Valorile întroarse

În cazul în care o cerere procesele acest mesaj, valoarea returnată este un specificator pentru a o pensulă care sistemul utilizează pentru a picta fundal controlului statice.

Ac?iune implicită

Funcția DefWindowProc selectează culorile implicite ale sistemului pentru controlul statice.

Observații

Editare controale care nu sunt doar-în-citire sau cu handicap nu trimiteți mesajul WM_CTLCOLORSTATIC; în schimb, ei trimite mesaj WM_CTLCOLOREDIT . Cu toate acestea, pentru scopuri de compatibilitate, sistemul trimite mesajul WM_CTLCOLOREDIT pentru controale de editare doar-în-citire și cu handicap în cazul în care cererea a fost proiectat pentru Windows 3.1 sau anterioare.

Sistemul nu distruge automat returnat pensulei. Este responsabilitatea aplicației să distrugă pensula atunci când mai este necesară.

WM_CTLCOLORSTATIC mesajul nu este trimis între fire; este trimis doar în același fir.

În cazul în care o procedură de caseta de dialog mânere acest mesaj, aceasta ar trebui exprimate valoarea returnată dorit pentru un BOOL ?i întoarce valoarea direct. În cazul în care regimul de caseta de dialog întoarce FALSE, apoi se efectuează manipularea mesaj implicit. Valoarea DWL_MSGRESULT set de funcția SetWindowLong este ignorat.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 2.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Statice controale prezentare, statice mesajele de notificare de Control, DefWindowProc, RealizePalette, SelectPalette, WM_CTLCOLORBTN, WM_CTLCOLORDLG, WM_CTLCOLOREDIT, WM_CTLCOLORLISTBOX, WM_CTLCOLORMSGBOX, WM_CTLCOLORSCROLLBAR

Index