GetScrollPos

Funcția GetScrollPos preia poziția curentă a casetei de defilare (degetul mare) în bara de defilare specificate. Poziția curentă este o valoare relativă care depinde de intervalul de defilare curent. De exemplu, dacă zona defilare este 0 la 100 ?i caseta de defilare este în mijlocul bar, poziția curentă este 50.

Funcția GetScrollPos este furnizat pentru compatibilitatea inversă. Noi aplicații trebuie să utilizați funcția GetScrollInfo.

int () GetScrollPos HWND  hWnd, / / ocupa fereastra cu bară de defilareintnBar / / scroll bar steaguri);
 

Parametrii

hWnd
Ocupa un control bară de defilare sau o fereastră cu o bară de defilare standard, în funcție de valoarea din parametrul nBar.
nBar
Specifică bara de defilare să fie examinat. Acest parametru poate fi una dintre următoarele valori:
Valoarea Sensul
SB_CTL Preia pozi?ia caseta de defilare într-un control bară de defilare. Parametrul hWnd trebuie să fie ghidajul de control bară de defilare.
SB_HORZ Preia pozi?ia caseta de defilare în bara de defilare orizontală standard o fereastră.
SB_VERT Preia pozi?ia caseta de defilare în o fereastră standard bara de defilare verticală.

Valorile întroarse

Dacă funcția reușește, valoarea returnată este poziția curentă a casetei de defilare.

Dacă funcția nu reușește, valoarea returnată este zero. Pentru a obține extins informa?ii eroare, apel GetLastError.

Observații

Funcția de GetScrollPos permite aplicațiilor să utilizeze poziții defilare pe 32 de biți. Deși poziția mesajele care indică bara de defilare, WM_HSCROLL ?i WM_VSCROLL, sunt limitate la 16 biți datelor, funcțiile SetScrollPos, SetScrollRange, GetScrollPosși GetScrollRange sprijin bara de defilare pe 32 de biți datelor. Astfel, cererea poate numi GetScrollPos în timp ce mesajele fie WM_HSCROLL sau WM_VSCROLL pentru a obține bara de defilare pe 32 de biți datelor de prelucrare.

Pentru a obține poziția pe 32 de biți de caseta de defilare (degetul mare) în timpul o notificare de SB_THUMBTRACK într-un mesaj WM_HSCROLL sau WM_VSCROLL, utilizați funcția GetScrollInfo.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Utilizarea user32.lib.

A se vedea, de asemenea

Barele de defilare prezentare generală, funcții bara de defilare, GetScrollInfo, GetScrollRange, SetScrollInfo, SetScrollPos, SetScrollRange, WM_HSCROLL, WM_VSCROLL

Index