Tipărire

Puteți trimite mesaje de la un control de editare bogat a produc?iei pentru un dispozitiv specificat, cum ar fi o imprimantă. Aveți posibilitatea să specificați, de asemenea, dispozitivul de ieșire pentru care un bogat control de editare formatează textul său.

Pentru a formata parte din conținutul unui control editare bogat pentru un anumit dispozitiv, puteți utiliza mesajul EM_FORMATRANGE . Structura FORMATRANGE utilizate cu acest mesaj specifică zona de text pentru a formata, precum și contextul dispozitivul pentru dispozitivul țintă.

După formatare text pentru un dispozitiv de ieșire, puteți trimite produc?ia la dispozitivul utilizând EM_DISPLAYBAND mesajul. Utilizând în mod repetat mesajele EM_FORMATRANGE și EM_DISPLAYBAND, o aplicație care afișează conținutul unui control de editare bogat puteți pune în aplicare banding. (Banding este divizia de ieșire în părți mai mici pentru scopuri de imprimare).

Utilizați mesajul EM_SETTARGETDEVICE pentru a specifica dispozitivului de destinație pentru care un control de editare bogat formatează textul acestuia. Acest mesaj este util pentru WYSIWYG (ceea ce vezi este ceea ce te) de formatare, în care o cerere poziții text utilizând imprimanta implicită de font metrici în loc de pe ecran.

Index