Editare bogat Clipboard opera?iunilor

Cererea poate lipiți conținutul Clipboard-ului într-un control de editare bogat utilizând fie cel mai bun format clipboard disponibile sau format clipboard specifice. Puteți de asemenea determina dacă un control de editare bogat este capabil să lipirea clipboard format.

Cu un control de editare, puteți copia sau tăiat conținutul selecției curente utilizând WM_COPY sau WM_CUT mesajul. În mod similar, aveți posibilitatea să lipiți conținutul Clipboard-ului într-un control de editare bogat utilizând WM_PASTE mesajul. Controlul lipește primul disponibil format care le recunoa?te, care probabil este format mai descriptiv.

Pentru a lipi un format clipboard specifice, puteți utiliza mesajul EM_PASTESPECIAL . Acest mesaj este utilă pentru aplicațiile cu o comanda Lipire specială, care permite utilizatorului să selectați formatul clipboard. Utilizați mesajul EM_CANPASTE pentru a determina dacă un anumit format este recunoscut de control.

De asemenea, utilizați mesajul EM_CANPASTE pentru a determina dacă orice format clipboard disponibile este recunoscut de către un control de editare bogat. Acest mesaj este utilă atunci când prelucrarea WM_INITMENUPOPUP mesajul. O cerere ar putea permite sau gri sale comanda Lipire funcție dacă controlul să lipiți orice format disponibile.

Bogat controale de editare registru două clipboard formate: Rich Text Format (RTF) și un format numit RichEdit textului și a obiectelor. O cerere se pot înregistra aceste formate prin utilizarea RegisterClipboardFormat funcție, precizând valorile CF_RTF și CF_RETEXTOBJ.

Index