Diverse mesajele de notificare

Un control de editare bogat fereastra părinte poate procesa mesajele de notificare să monitorizeze evenimentele care afectează controlul. Controale de editare bogat acceptă toate mesajele de notificare utilizate cu controalele de editare, precum și cele mai multe suplimentare. Aveți posibilitatea să determinați care mesajele de notificare un control de editare bogat trimite fereastra sa mamă prin setarea sa masca eveniment.

Pentru a seta masca de eveniment pentru un control de editare bogat, utilizați mesajul de EM_SETEVENTMASK . Aveți posibilitatea să preluați masca de curent eveniment pentru un control de editare bogat utilizând mesaj EM_GETEVENTMASK.

Un control de editare bogat fereastra părinte posibilitatea de a filtra toate tastatură și mouse-ul de intrare pentru controlul prin prelucrarea mesajul de notificare EN_MSGFILTER . Fereastra părinte poate împiedica fiind prelucrate a mesajului tastatură sau mouse-ul sau modificați mesajul prin modificarea structurii MSGFILTER specificat.

Cererea poate procesa mesajul de notificare a EN_PROTECTED pentru a detecta atunci când utilizatorii încearcă să modificați textul protejate. Pentru a marca un interval de text ca protejat, puteți seta efectul caracter protejate. Pentru mai multe informații, consultați Formatarea textului.

Aveți posibilitatea să activați utilizatorului de a fixa fișierele într-un control de editare bogat de prelucrare mesajul de notificare EN_DROPFILES . Structura ENDROPFILES specificat conține informații despre fișierele de fiind scăzut.

Index