Editare Rich Text opera?iunilor

Cererea poate trimite mesaje pentru a prelua sau pentru a găsi text într-un control de editare bogat. Aveți posibilitatea să preluați un anumit interval de text sau text selectat.

Pentru a obține textul selectat într-un control de editare bogat, utilizați mesajul de EM_GETSELTEXT . Textul este copiat în matricea de caractere specificat. Trebuie să se asigure că matricea este suficient de mari pentru a con?ine textul selectat plus un caracter care null.

Pentru a prelua un anumit interval de text, utilizați mesajul de EM_GETTEXTRANGE . Structura TEXTRANGE utilizate cu acest mesaj specifică zona de text pentru a regăsi și puncte de la o gamă de caracter care primește textul. Aici din nou, aplicarea trebuie să asigure că matricea este suficient de mare pentru textul specificat, plus un caracter nul care.

Puteți căuta un string într-un control de editare bogat utilizând EM_FINDTEXT mesajul. Structura FINDTEXT utilizate cu acest mesaj specifică zona de text de căutare și șirul de căutare. De asemenea, specificați aceste opțiuni în dacă căutarea este sensibil la.

Index