Fără fund editare bogat controale

Cererea poate redimensiona un control de editare bogat, necesare pentru ca este întotdeauna de aceeași dimensiune cu conținutul său. Un control de editare bogat suportă această funcționalitate așa-numitele "adânc" prin trimiterea fereastra sa mamă un mesaj de notificare a EN_REQUESTRESIZE ori de câte ori dimensiunea de conținutul său se modifică.

Atunci când prelucrarea mesajul de notificare EN_REQUESTRESIZE, cererea trebuie să redimensionați controlul dimensiunile în structura REQRESIZE specificat. O cerere ar putea muta, de asemenea, orice informații lângă control pentru a găzdui controlului schimbare în înălțime. Pentru a redimensiona controlul, se poate utiliza funcția SetWindowPos.

Puteți forța un control de editare bogat fără fund pentru a trimite un mesaj de notificare EN_REQUESTRESIZE utilizând EM_REQUESTRESIZE mesajul. Acest mesaj poate fi utilă atunci când prelucrarea mesaj WM_SIZE.

Pentru a primi mesajele de notificare EN_REQUESTRESIZE, trebuie să activați notificarea utilizând mesaj EM_SETEVENTMASK.