IRichEditOleCallback::QueryAcceptData

Numit pe o pastă sau trageți pentru a determina dacă datele lipite/târât ar trebui să fie acceptate.

 (HRESULT QueryAcceptData LPDATAOBJECT  lpdataobj, CLIPFORMAT departe  * lpcfFormat, DWORD  reco, BOOL  fReally, HGLOBAL  hMetaPict  );
 

Parametrii

lpdataobj
Indicatorul de structura DATAOBJECT care specifică obiectul de date fiind lipite sau târât.
lpcfFormat
Indicatorul în Clipboard-ul format care va fi utilizat pentru opera?ia de lipire sau drop. Dacă valoarea a subliniat de lpcfFormat este zero, formatul cele mai bune disponibile vor fi utilizate. Dacă apel invers se modifică valoarea a subliniat de lpcfFormat, comanda editare bogat utilizează numai că formatul și operațiunea nu va reuși dacă formatul nu este disponibil.
reco
Clipboard-ul func?ionarea pavilion. Poate fi unul dintre aceste valori.
RECO_DROP Drop (drag și drop).
RECO_PASTE Lipiți din clipboard.

fReally
Interior/exterior nenul dacă lipire sau drop se întâmplă de fapt, zero dacă acest lucru este doar o interogare, cum ar fi pentru EM_CANPASTE.
hMetaPict
Mâner pentru un metafișier care con?in vizualizării pictogramă un obiect dacă DVASPECT_ICON este impusă unui obiect prin Lipire specială.

Valorile întroarse

Întoarce starea de succes. Dacă SCODE din rezultatul este un eșec SCODE, comanda editare bogat refuză datele și se termină operația. Dacă SCODE din rezultatul este S_OK, controlul verifică datele în sine pentru formatele acceptate. O întoarcere de un succes SCODE altele decât S_OK înseamnă că apel invers, fie verifică datele în sine (în cazul în care fReally este FALSE) sau importat datele în sine (dacă fReally este TRUE).

Dacă aplicarea returnează un rezultat de succes altele decât S_OK, un control de editare bogat nu va verifica statul doar-în-citire de comanda editare.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în richole.h.

A se vedea, de asemenea

Editare bogat controale prezentare, Editare bogat OLE interfe?ele, IRichEditOleCallback

Index