POPUPMENUITEM

Structura POPUPMENUITEM conține informații despre elementele de meniu în meniul resursă care deschide un meniu sau un submeniu. Definirea structurii furnizate aici este explicația nu este prezent în orice fișier de antet standard.

struct POPUPMENUITEM {DWORD tip; 
    DWORD stat; 
    DWORD id; 
    WORD resInfo; 
    szOrOrd menuText; 
} 

 

Membrii

tip
Specifică un set de steaguri de tip pe care le puteți utiliza pentru a descrie elementul de meniu. Unele dintre valorile pot avea acest membru includ:
Valoarea Sensul
MF_END Elementul de meniu este ultimul din meniul; pavilion este utilizat intern de către sistemul.
MF_POPUP Elementul de meniu, se deschide un meniu sau un submeniu; pavilion este utilizat intern de către sistemul.

Dacă specificați MF_POPUP, acesta indică faptul că elementul de meniu este una care se deschide un meniu sau un submeniu.

În plus față de valorile MF_END și MF_POPUP, acest membru poate fi, de asemenea, o combinație de valori de tip enumerate cu membrul dwType de structura MENUITEMINFO . Valorile de tip sunt cele care încep cu MFT_. Pentru a utiliza aceste predefinite tip valori MFT_ *, să includă următoarea declara?ie în dumneavoastră.Fișier RC:

# include "WINUSER.H"

stat
Specifică un set de steaguri de stat pe care le puteți utiliza pentru a descrie elementul de meniu. Acest membru poate fi o combinație de valori de stat enumerate cu membrul dwState de structura MENUITEMINFO . Valorile de stat sunt cele care încep cu MFS_. Pentru a utiliza aceste predefinite stat valori MFS_ *, să includă următoarea declara?ie în dumneavoastră.Fișier RC:

# include "WINUSER.H"

id-ul
O expresie numerice care identifică pe elementul de meniu, care este trecut în mesaj WM_COMMAND.
resInfo
Un set de steaguri de biți care specifică tipul de element de meniu. Acest membru poate fi una dintre următoarele valori.
Valoarea Sensul
MFR_END Elementul de meniu este ultima în această resursă meniu sau submeniu; Acest flag este utilizat intern de către sistemul.
MFR_POPUP Elementul de meniu, se deschide un meniu sau un submeniu; pavilion este utilizat intern de către sistemul.

menuText
Specifică un șir null-terminated Unicode care conține textul pentru acest element de meniu. Nu există limită fixă pe dimensiunea de acest șir.

Observații

Acolo este o structură POPUPMENUITEM pentru fiecare element de meniu care se deschide un meniu sau un submeniu. Identifica acest tip de element de meniu prin setarea membre tip MF_POPUP și setând MFR_POPUP bit membru resInfo să 0x0001. În acest caz, datele finale scris pentru resursa de RT_MENU pentru din meniu sau submeniu este structura menuhelpid . menuhelpid conține o expresie numerice care identifică meniul Transformare WM_HELP.

În plus, fiecare structură de POPUPMENUITEM care are un set de MFR_POPUP bit membru resInfo va fi urmată de o structură menuhelpid plus un număr suplimentar de structurile POPUPMENUITEM , una pentru fiecare element de meniu în care submeniu. Structura POPUPMENUITEM ultima din submeniu va avea setul MFR_END bit membru resInfo . Pentru a găsi sfârșitul resursa, privire pentru un MFR_END care se potrivesc pentru fiecare MFR_POPUP plus unul MFR_END suplimentare, care se potrivește ultraperiferice setul de elemente de meniu.

Indică ultimul element de meniu prin setarea membre tip MF_END. Deoarece puteți imbrica submeniuri, pot exista mai multe niveluri de MF_END. În aceste cazuri, elementele de meniu sunt secvențiale.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.

A se vedea, de asemenea

Ansamblu de resurse, Resurse structuri, MENUHEADER, menuhelpid, MENUITEMINFO, NORMALMENUITEM