Elemente de meniu activat, gri și cu handicap

Un element de meniu poate fi activat, gri sau dezactivat. În mod implicit, este permis un element de meniu. Când utilizatorul alege un element de meniu activat, sistemul trimite un mesaj de comandă în fereastra de proprietar sau afișează submeniul corespunzător, în funcție de ce fel de element de meniu este.

Atunci când elementele de meniu nu sunt disponibile pentru utilizator, ei ar trebui să fie gri sau dezactivat. Gri și elementele de meniu cu handicap nu poate fi ales. Un element cu handicap arata doar ca un element activat. Când utilizatorul face clic pe un element cu handicap, elementul nu este selectată, și nu se întâmplă nimic. Elemente dezactivate poate fi utilă în, de exemplu, un tutorial care prezintă un meniu care arata activ, dar nu este.

O cerere Crawley Town un element de meniu disponibile pentru a oferi un TAC vizuale pentru utilizatorul că o comanda nu este disponibilă. Aveți posibilitatea să utilizați un element gri atunci când o ac?iune nu este adecvată (de exemplu, aveți posibilitatea să gri comanda Imprimare din meniul Fișier atunci când sistemul nu este o imprimantă instalată).

Funcția de EnableMenuItem permite, nuanțe de gri, sau dezactivează un element de meniu. Pentru a determina dacă un element de meniu este activată, gri, sau dezactivat, utilizați funcția GetMenuItemInfo.

În loc de GetMenuItemInfo, de asemenea, utilizați funcția GetMenuState pentru a determina dacă un element de meniu este activat, gri, sau dezactivat.

Index