Comanda elemente și elemente care Deschidere submeniuri

Atunci când utilizatorul alege un element de comandă, sistemul trimite un mesaj de comandă în fereastra care deține meniul. Dacă elementul de comandă este din meniul fereastră , sistemul trimite mesajul WM_SYSCOMMAND . În caz contrar, aceasta trimite mesajul WM_COMMAND.

Asociate cu fiecare element de meniu care se deschide un submeniu este ghidajul în submeniul corespunzător. Atunci când utilizatorul indică un astfel de element, sistemul deschide submeniul. Mesajul de comandă nu este trimis la fereastra de proprietar. Cu toate acestea, sistemul trimite un mesaj WM_INITMENUPOPUP pentru fereastra proprietarul înainte de afișarea submeniu. Puteți obține ghidajul în submeniul asociate cu un element utilizând funcția GetSubMenu sau GetMenuItemInfo.

O bară de meniu conține de obicei meniul Nume, dar el poate să conțină, de asemenea, elemente de comandă. Un submeniu obicei conține elemente de comandă, dar el poate să conțină, de asemenea, elementele care se deschid submeniuri imbricate. Prin adăugarea acestor elemente la submeniuri, puteți imbrica meniuri la orice adâncime. Pentru a oferi un TAC vizuale pentru utilizator, sistemul afișează automat o mică săgeată la dreapta textul unui element de meniu care se deschide un submeniu.

Index