Un mesaj

Se poate înregistra un mesaj la o coadă de mesaje utilizând funcția PostMessage . PostMessage locuri un mesaj la sfârșitul un fir mesaj coadă și se întoarce imediat, fără a aștepta pentru firul să proceseze mesajul. Parametrii funcției includ un mâner fereastra, un identificator de mesaj și doi parametri de mesaj. Sistemul copiază acești parametri la o structură MSG umple membrii timp și pt a structurii ?i locuri structura în coada de mesaje.

Sistemul utilizează ghidajul de fereastra trecut cu funcția PostMessage pentru a determina care coada de mesaj thread ar trebui să primească mesajul. Dacă Handle-ul este HWND_TOPMOST, sistemul posturi mesaj la mesaj thread cozile de toate ferestrele de Internet de nivel superior.

Utilizați funcția PostThreadMessage pentru a publica un mesaj la o coadă de mesaj thread specifice. PostThreadMessage este similar cu PostMessage, cu excepția primul parametru este un identificator de thread, mai degrabă decât un mâner de fereastra. Regăsiți identificatorul thread prin apelarea GetCurrentThreadId funcție.

Utilizați funcția PostQuitMessage pentru a ieși o buclă de mesaj. PostQuitMessage de posturi mesaj WM_QUIT firul în prezent executant. Firul de execu?ie mesaj bucla se termină și întoarce controlul sistemului atunci când întâlnește WM_QUIT mesajul. Cererea solicită, în obicei, PostQuitMessage ca răspuns la mesajul WM_DESTROY , a?a cum se arată în exemplul următor.

caz WM_DESTROY: / / activități de curățire. 
 
    PostQuitMessage(0); 
    pauză