SendAsyncProc

Funcția SendAsyncProc este o funcție de apel invers definite de aplicare cu funcția SendMessageCallback . Sistemul trece mesajul la funcția de apel invers după trecerea mesajul la procedura fereastra destinație. Tip SENDASYNCPROC definește un indicator pentru această funcție de apel invers. SendAsyncProc este un substituent pentru numele de funcție definită de aplicare.

VOID (SendAsyncProc de apel INVERS HWND  hwnd, / / ocupa de destinație fereastraUINTuMsg, / / mesajDWORDdwData, / / definite de aplicarea valoriiLRESULTlResult / / rezultatul mesaj de prelucrare);
 

Parametrii

hwnd
Ocupa în fereastra procedură ale căror fereastra primit mesajul.

Dacă funcția de SendMessageCallback a fost numit cu parametrul sale hwnd setat la HWND_BROADCAST, sistemul prevede funcția c SendAsyncProo dată fiecare fereastră de nivel superior.

uMsg
Specifică mesajul.
dwData
Specifică o valoare definită de aplicarea trimis la funcția de SendMessageCallback.
lResult
Specifică rezultatul prelucrării mesaj și depinde de mesaj.

Valorile întroarse

Această funcție de apel invers nu întoarce o valoare.

Observații

Instalați o funcție de apel invers definite de aplicarea SendAsyncProc prin care trece un indicator de SENDASYNCPROC la funcția de SendMessageCallback.

Funcția de apel invers este numit numai atunci când firul care numit SendMessageCallback apeluri GetMessage, PeekMessage, sau WaitMessage.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Definite de utilizator.

A se vedea, de asemenea

Mesaje și mesaj cozile de prezentare, mesaj și mesaj coada de funcții, GetMessage, PeekMessage, SendMessageCallback, WaitMessage

Index