DefFrameProc

Funcția DefFrameProc oferă implicit pentru orice fereastră mesajele care procedura fereastra de o fereastră cadru multiple document interface (MDI) nu procesul de prelucrare. Toate mesajele de fereastra care nu sunt prelucrate în mod expres de procedura fereastra trebuie să fi trecut la funcția de DefFrameProc , nu funcția DefWindowProc.

(LRESULT DefFrameProc HWND  hWnd, / / ocupa MDI cadru fereastraHWNDhWndMDIClient, / / ocupa la fereastra client MDIUINTuMsg, / / mesajWPARAMwParam, / / primul mesaj parametruLPARAMlParam / / al doilea parametru mesaj ) 

Parametrii

hWnd
Ocupa în fereastra de cadru MDI.
hWndMDIClient
Ocupa în fereastra client MDI.
uMsg
Specifică mesaj pentru a fi prelucrate.
wParam
Specifică informa?ii suplimentare specifice mesaj.
lParam
Specifică informa?ii suplimentare specifice mesaj.

Valorile întroarse

Valoarea returnată specifică rezultatul prelucrării mesaj și depinde de mesaj. Dacă parametrul hWndMDIClient este NULĂ, valoarea returnată este același ca pentru funcția de DefWindowProc.

Observații

Atunci când o cerere fereastră procedura nu ocupa un mesaj, de obicei trece mesajul la funcția DefWindowProc să proceseze mesajul. MDI aplicații utilizează funcțiile DefFrameProc și DefMDIChildProc în loc de DefWindowProc pentru a oferi implicit mesaj de prelucrare. Toate mesajele care cererea ar trece de obicei DefWindowProc (cum ar fi nonclient mesaje și mesajul WM_SETTEXT ) ar trebui să fie a trecut DefFrameProc în schimb. Funcția DefFrameProc se ocupă, de asemenea, următoarele mesaje:

Mesaj Răspuns
WM_COMMAND Activează fereastra copil MDI care utilizatorul alege. Acest mesaj se trimite atunci când utilizatorul alege o fereastră de copil MDI din meniul fereastră a ferestrei MDI cadru. Identificatorul de fereastra care însoțește acest mesaj identifică fereastra copil MDI a fi activat.
WM_MENUCHAR Se deschide din meniul fereastră a MDI copil ferestrei active atunci când utilizatorul apasă alt +-(minus) combinația de taste.
WM_SETFOCUS Trece tastatură focalizarea la fereastra de client MDI, care la rândul său trece-l la fereastra copil MDI active.
WM_SIZE Redimensionează ferestrei MDI client pentru a se potrivi în fereastră nouă pentru cadru client zona. Dacă procedura cadru fereastra Dimensiuni ferestrei MDI client la o altă dimensiune, nu ar trebui să se treacă la mesajul la funcția de DefWindowProc.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Utilizarea user32.lib.
Unicode:Pus în aplicare ca Unicode și ANSI versiuni Windows NT.

A se vedea, de asemenea

Multiple Document Interface prezentare, Multiple Document Interface funcții, DefMDIChildProc, DefWindowProc, WM_SETTEXT

Index