WM_MDIGETACTIVE

O cerere trimite mesajul WM_MDIGETACTIVE un multiple document interface (MDI) client fereastra pentru a prelua ghidajul de la fereastra copil MDI active.

WM_MDIGETACTIVE wParam = 0;           / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero lParam = lpfMaximized (LPBOOL); / / opțional indicatorul la maximizată statului de pavilion 

 

Parametrii

lpfMaximized
Valoarea lparam. Acest lucru este un indicator opțional la o variabilă de pavilion stat maximizată. Dacă lpfMaximized este non-NULL, BOOL puncte de la este setată pentru a indica starea maximizată fereastra copil MDI. ADEVĂRAT indică faptul că fereastra este maximizată, FALSE indică faptul că nu este. Acest lucru este echivalent cu indicarea furnizate prin cuvântul high-ordine valoarea returnată de mesajul WM_MDIGETACTIVE sub Windows pe 16 biți. În cazul în care lpfMaximized este NULL, parametrul este ignorat.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este ghidajul de la fereastra copil MDI active.

Observații

Notă cu atenție o schimbare în modul în care acest mesaj indică Maximisation. În 16-bit Ferestre, mesajul a returna valoarea include un simbol care să indice dacă fereastra copil MDI este maximizată. În Win32 API, valoarea returnată nu include acest flag. În schimb, fereastra copil MDI de stat maximizată este indicată prin setarea unei variabile BOOL prin parametrul opțional în lParam, lpfMaximized.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Multiple Document Interface prezentare, Multiple Document Interface mesaje

Index