WM_MDISETMENU

O cerere trimite mesajul WM_MDISETMENU un multiple document interface (MDI) client fereastra pentru a înlocui întreaga meniul de o fereastră de cadru MDI, înlocuiți meniul fereastră a ferestrei cadru, sau ambele.

WM_MDISETMENU wParam = hmenuFrame (WPARAM) (HMENU);  / / mâner, la cadru meniul lParam = hmenuWindow (LPARAM) (HMENU); / / ocupa la meniul Fereastră 

 

Parametrii

hmenuFrame
Valoarea wParam. Mâner pentru nou meniul Fereastră cadru. Dacă acest parametru este NULL, nu se modifică din meniul Fereastră cadru.
hmenuWindow
Valoarea lParam. Mâner pentru din nou meniul fereastră . Dacă acest parametru este NULL, din meniul fereastră nu este schimbat.

Valorile întroarse

Dacă mesajul reușește, valoarea returnată este ghidajul la meniul Fereastră cadru vechi.

Dacă mesajul nu reușește, valoarea returnată este zero.

Observații

După trimiterea acestui mesaj, cererea trebuie să apela funcția DrawMenuBar pentru a actualiza bara de meniu.

Dacă acest mesaj înlocuiește meniul fereastră , elementele de meniu fereastra copil MDI sunt eliminate din meniul fereastră anterioare și se adaugă la meniul fereastră nouă.

Dacă un MDI copil fereastra este maximizată și acest mesaj înlocuiește meniul MDI cadru fereastra, fereastra meniul pictogramă icon restaurare eliminat din meniul fereastră cadru anterioare ?i sunt adăugate la meniul fereastră cadru nou.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Multiple Document Interface prezentare, Multiple Document Interface mesaje, DrawMenuBar, WM_MDIREFRESHMENU

Index