WM_MDINEXT

O cerere trimite mesajul WM_MDINEXT un multiple document interface (MDI) client fereastra pentru a activa fereastra copil următor sau anterior.

WM_MDINEXT wParam = hwndChild (WPARAM) (HWND); / / ocupa de copil lParam = fNext (LPARAM);            / / următor sau anterior copil 

 

Parametrii

hwndChild
Valoarea wParam. Ocupa de la fereastra copil MDI. Sistemul se activează fereastra copil care este imediat înainte de sau după fereastra copil dat, în funcție de valoarea din parametrul fNext . Dacă parametrul hwndChild este NULL, sistemul activează fereastra copil care este imediat înainte de sau după fereastra copil în prezent activă.
fNext
Valoarea lParam. Dacă acest parametru este zero, sistemul activează fereastra copil MDI următor și locuri fereastra copil identificate de parametrul hwndChild în spatele tuturor celorlalte ferestre copilului. Dacă acest parametru este nenul, sistemul activează fereastra copil anterioară, plasarea o la fereastra copil identificate de hwndChild.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este întotdeauna zero.

Observații

Dacă o fereastra de MDI client primește orice mesaj care modifică activarea windows său copil în timp ce este maximizată fereastra copil MDI activă, sistemul de restabilește fereastra copil active ?i Maximizează fereastra copil nou activat.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Multiple Document Interface prezentare, Multiple Document Interface mesaje, WM_MDIACTIVATE, WM_MDIGETACTIVE

Index